از آيات آسمانى- در سراسر «قرآن كريم»- كه حكايت از روش پيامبران «ع» در نهضتها و شعارهاى ايشان دارد، چنان برمى آيد كه آنان- پيش از هر چيز- مردمان را به پرستش خداى متعال، و درست پيمانه- كردن و كشيدن، و از بهاى كالاى ديگران نكاستن، دعوت مى كردند، و اين دعوت را با خطابى به ثروتمندان، قاطع و صريح، چنين طنين- افكن مى ساختند: «لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مالًا براى تبليغ دين خدا از شما چيزى نمى خواهيم.». بدين گونه سه شعار اساسى زنده بر پيشانى دعوتهاى پيامبران مى درخشيد، و فضاها را در روزگارى كه پيامبران به رهانيدن توده هاى بشرى از چنگال طاغوتیان اشتغال داشتند پر مى كرد:
1- فراخوانى مردم به پرستش خداى متعال، از روى ايمان و اخلاص.
2- فراخوانى به پيروزى يك نظام اقتصادى سالم، از راه اصلاح كردن روابط اقتصادى و تبادلى در ميان مردم، و حذف ستمهاى مالى از زندگى توده ها، در همه صورتها و اشكال آشكار و غير آشكار اين ستمها، و طرد طاغوتهاى اقتصادى و مستكبران مالى به قطعى ترين شكل.
3- قطع رابطه با صاحبان مال و ثروت، تا اينان در منحرف ساختن مسير دين خدا و هدف هاى آن طمع نبندند.
آرى، همواره دو طاغوت (سياسى و اقتصادى) وجود داشته و دارد، پس بايد- به پيروى از پيامبران «ع»- دو طرد نيز وجود داشته باشد، تا امر دعوت الهى و انقلاب دينى- چنان كه شايسته است- جريان پيدا كند. پس به همان گونه كه پيامبران، طاغوت اوّل را با رهانيدن مردم از بندگى بندگان و فرمانبردارى از قوانين ايشان، و رسانيدن به بندگى خداى متعال و اطاعت احكام خدا بر مى انداختند و طاغوت دوّم را نيز از همين دو طريق ياد شده طرد مى كردند، بر مبلّغان و داعيه داران دينى نيز لازم است كه اين هر دو طاغوت را از تسلّط يابى بر مردمان بازدارند. و تا زمانى كه رهبران دينى با قاطعيّت و استمرار، به اين دو طرد نپردازند، هيچ اصلاح يا انقلابى دينى نمى تواند تحقّق پيدا كند؛ و ايمان توحيدى توأم با عمل، جز در جامعه هاى صالح و شايسته وجود پيدا نخواهد كرد، و صالح بودن جز با عدل فراهم نخواهد آمد، و عدل با حضور دو طاغوت ياد شده- يا يكى از آن دو- در اجتماع، بويژه طاغوت اقتصادى، هرگز پيدا نخواهد شد، زيرا اگر «طاغوت اقتصادى» طرد نگردد، در اندك زمانى «طاغوت سياسى» را نيز با نامهايى ظاهر الصّلاح و فريب آميز به وجود خواهد آورد. و اينها همه، گواهى مهم و قاطع بر اين حقيقت است كه اقتصاد و ارزيابى سالم و عادلانه آن، اصالتى دينى و اسلامى است، اصالتى بدل ناپذير، كه هيچ فروگذاريى را پذيرا نيست.
الحياة / ج5 ؛ ص 117-116
باسلام و تشکر فراوان از شما بابت به روز بودن وبلاگتان
هدف ما ارتقا سطح کیفی وبلاگستان در کنار افزايش کمي آن است.
براي پيشرفت وبلاگتان در ابتدا ظاهر وبلاگتان را مرتب کنيد از چينش ابزار کناري گرفته تا نوع فونت و نوع قلم (فونت tahomaو قلم شماره3) مطالب تايپ شده و استفاده از تصوير متناسب با موضوع در حالت وسط چين و…
براي آگاهي بيشتر از چگونگي انتخاب مطالب منتخب لطفا لينک زير را مطالعه فرماييد.
http://news.kowsarblog.ir/?p=108217&more=1&c=1&tb=1&pb=1
در انتخاب مطالب منتخب بر انيم تا مطلبي منتخب شود که از هر لحاظي منتخب باشدهم از لحاظ محتوا وهم چينش ظاهري مطالب . نکته قابل توجه :عنوان مناسب براي مطلب ارسال روي وبلاگ ظرافت خاصي را مي طلبد لذا توجه کافي را دراين مورد مبذول فرماييد . (کوتاه و در عين حال جذاب.)
ان شا الله شاهد پيشرفت وبلاگتان باشيم.
مطلب شما در منتخب ها درج شد.
موفق باشيد.